31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Türkiye genelinde 47 yıl sonra ilk defa 1. parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda Yalova’da büyük bir başarıya imza atarak 14 Belediye’nin 8’ini kazanma başarısını göstermişti. Bu büyük başarının ardından CHP Yalova İl Teşkilatı çalışmalarına devam ederken bir yandan da İlçe Danış Kurulu Toplantıları gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde geniş bir katılımla Altınova İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nı yapan CHP Yalova İl Başkanlığı bu kez de Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi.

Yalova Ciftlikkoy Chp Ilce Danisma Kurul Toplanti Il Baskan Yonetici (3)CHP Yalova İl Başkanı İsmail Erdem Doğancı, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda 31 Mart yerel seçim süreci ve sonrasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

MHP Çınarcık İlçe Başkanı; Plajsız Turizm Olur mu?’ MHP Çınarcık İlçe Başkanı; Plajsız Turizm Olur mu?’

Yalova Ciftlikkoy Chp Ilce Danisma Kurul Toplanti Il Baskan Yonetici (5)Yalova Ciftlikkoy Chp Ilce Danisma Kurul Toplanti Il Baskan Yonetici (1)Yalova Ciftlikkoy Chp Ilce Danisma Kurul Toplanti Il Baskan Yonetici (2)

Editör: Arda Yavuz