31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Türkiye genelinde 47 yıl sonra ilk defa 1. parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda Yalova’da büyük bir başarıya imza atarak 14 Belediye’nin 8’ini kazanma başarısını göstermişti. Bu büyük başarının ardından CHP Yalova İl Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor ve ilçelerde, “Danışma Kurulu Toplantıları” gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz haftalarda Altınova, Çiftlikköy ve Çınarcık İlçe Danışma Kurullarını toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Yönetimi bu kez de Armutlu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıya CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Armutlu İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Belediye, İl ve İlçe Yöneticileri geniş bir katılım sağlarken, yerel seçim süreci değerlendirildi ve seçim sonrası dönem de ele alındı. 

Yalova Armutlu Chp Danisma Kurul Toplanti Milletvekili Il Ilce Baskan (2)“Yapacak çok iş var”

Toplantıya katılan CHP Yalova Milletvekili Tahin Becan, “Bugün Armutlu İlçe Danışma Kurulu Toplantımızı partililerimizle birlikte gerçekleştirdik. Önümüzde ki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'nin halkçı belediyeciliğini iktidara taşıyacağımız bu güzel ilçemizde geleceği ve yerel seçimleri değerlendirdik. Yolumuz uzun. Yapacak çok işimiz var. En büyük gücümüz halkımız için daha güzel ve güvenli bir gelecek inşa etmek adına yol haritamızı belirledik. Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir ferdine yerelden genele iktidar yolculuğumuzda başarılar diliyorum.

MHP Çınarcık İlçe Başkanı; Plajsız Turizm Olur mu?’ MHP Çınarcık İlçe Başkanı; Plajsız Turizm Olur mu?’

Yalova Armutlu Chp Danisma Kurul Toplanti Milletvekili Il Ilce Baskan (5)Yalova Armutlu Chp Danisma Kurul Toplanti Milletvekili Il Ilce Baskan (3)Yalova Armutlu Chp Danisma Kurul Toplanti Milletvekili Il Ilce Baskan (4)

Kaynak: Haber Merkezi