Yeniden Aydınlanma Derneği’nden Gazetemize Ziyaret Yeniden Aydınlanma Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

Ziyaret sırasında, Dr. Mehtap Bingül ve Arif Laçin, kuruluşta sürdürülen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Huzurevi sakinleriyle de bir araya gelen heyet, yaşlılarla keyifli zaman geçirdi. Dr. Bingül ve İl Müdürü Laçin, yaşlıların ihtiyaçları ve merkezin sunduğu hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunarak, merkezin çalışmaları hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dr. Mehtap Bingül, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, huzurevinde gerçekleştirilen faaliyetlerin yaşlıların yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirtti ve huzurevi personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Arif Laçin ise, yaşlıların mutluluğunu ve memnuniyetini merkeze koyarak hizmet sunmanın önemini vurguladı.

Yalova Aile Sosyal Il Mudur Arif Lacin Mehtap Bilgun Cinarcik Huzurevi Ziyaret (4)Yalova Aile Sosyal Il Mudur Arif Lacin Mehtap Bilgun Cinarcik Huzurevi Ziyaret (5)Yalova Aile Sosyal Il Mudur Arif Lacin Mehtap Bilgun Cinarcik Huzurevi Ziyaret (1)Yalova Aile Sosyal Il Mudur Arif Lacin Mehtap Bilgun Cinarcik Huzurevi Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Merkezi