Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl Yönetimi son olarak Yalova’da önemli çalışmalar gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşlarından Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu, Cem Vakfı Yalova Şubesi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ile beraberindekiler Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoglu, Cem Vakfı Yalova Şubesi Başkanı Tekin Doğan ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi Başkanı Fahrettin Koca ve üyeleri ile yaklaşan yerel seçimler üzerine fikir alış verişi yapıldı.

Başkan Doğancı, kendilerini ağırlayan dernek başkanlarına ve yönetimlerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-anadolu-dernek-cem-vakıf-hacı-bektas-chp-yonetim-ziyaret (5)yalova-anadolu-dernek-cem-vakıf-hacı-bektas-chp-yonetim-ziyaret (4)yalova-anadolu-dernek-cem-vakıf-hacı-bektas-chp-yonetim-ziyaret (3)yalova-anadolu-dernek-cem-vakıf-hacı-bektas-chp-yonetim-ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz