Yalova Ticaret ve Sanayi Odası(YTSO) ile Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü iş birliği yapıyor. Bu ortaklık kapsamında “Üniversite-İş Dünyası Buluşmaları” bilgilendirme seminerleri gerçekleştiriliyor. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılan programların ilki 9 Mayıs Perşembe günü düzenlendi ve Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü Örgütsel Davranış Anabilim Dalı Doç. Dr. Öğretim Üyesi Onur Ünlü, “Yalova’dan Örneklerle Kriz Yönetimi, Yapıla Gelenler& Yapılacaklar” konulu sunum gerçekleştirdi. Ortaklığın 2. haftasında ise Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İlknur Koçyiğit Bayniş ile Araştırma Görevlisi Merve Eraslan Tuğcu, “İşletmelerde Sosyal Medya Kullanımı” konulu sunum yaptı.
İş birliğinin 3. Haftası olan bu hafta da ise Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Dr. Öğretim Üyesi olan Vildan Taşlı Karabulut, “Girişimcilik ve İnsan: İşe Gönlünü Vermek” isimli sunum gerçekleştirecek. Program 23 Mayıs Perşembe günü saat 14:30’da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılacak.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Akmeşe, Çiftlikköy'de Eğitim Ziyareti Yaptı Akmeşe, Çiftlikköy'de Eğitim Ziyareti Yaptı

Yalova Universitesi Isletme Bolum Ytso Ortaklik Sunum Program (2)Yalova Universitesi Isletme Bolum Ytso Ortaklik Sunum Program (1)

Editör: Arda Yavuz