Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı

Fen Bilimleri Mezunları Başarılarını Paylaştı:
Moderatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy'un yaptığı Fen Bilimleri Mezun Paneline Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu Erhan Akdere, Ulaştırma Mühendisliği bölümü mezunları Sefa Gündoğdu ve Alper Keleşoğlu, Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümü mezunu Ecem Türkmen Köylü ve Makine Mühendisliği bölümü mezunu Semih Semiz katılarak, sektördeki deneyimlerini ve Yalova Üniversitesi'nde aldıkları eğitimin faydalarını anlattılar.
Sosyal Bilimler Mezunları Kariyer Yolculuklarını Aktardı:
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Mezun Panelinde İktisat bölümü mezunu İdris Safa Kaya, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu Lale Akbaba, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü mezunu Merve Şeker, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu Sema Bastaban Yamak, Hukuk Fakültesi Mezunu Selman Serdar Kar ve İşletme Bölümü Mezunu Selahattin Öğütlü, farklı sektörlerde edindikleri deneyimleri ve kariyer yolculuklarını izleyicilerle paylaştılar.
Meslek Yüksek Okulları Mezunları İlham Verici Hikayelerini Anlattı:
Çınarcık MYO Müdürü İzzet İsmail Dur'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Meslek Yüksek Okulları Mezun Panelinde Aşçılık bölümü mezunu Arif Erdoğan, Su altı Teknolojileri Bölümü mezunu Canberk Gür, Yaşlı Bakımı Bölümü mezunu Selcan Tuncel, Yerel Yönetimler Bölümü mezunu Yasemin Keskin Karabacak, Turizm Otelcilik bölümü Mezunu Rahmi Çağrı Kaya ve İlk ve Acil Yardım Bölümü Mezunu Tuğçe Kaya, seçtikleri alanlarda edindikleri bilgi ve becerileriyle elde ettikleri başarıları ve ilham verici hikayelerini izleyicilerle paylaştılar.
Yalova Universite Mezun Kariyer Fuari Basari Hikaye (4)Yalova Universite Mezun Kariyer Fuari Basari Hikaye (3)Yalova Universite Mezun Kariyer Fuari Basari Hikaye (2)

Editör: Arda Yavuz