Geçtiğimiz yıl kurulan Tut Elimden Derneği özürlü çocukların topluma kazandırılması ve ailelerine desteklerine devam ediyor. Bu amaçla organize ettikleri kermes Gazi Paşa Caddesinde açıldı. Açılış kurdelesini Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ile Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun birlikte kesti.

Yalovalıların yoğun ilgi gösterdiği kermeste özürlü çocuklarının kendi el emekleri ve ailelerinin hazırladıkları gıdalar ve çeşitli eşyalar satışa sunuldu. Taşköprü Belediye Başkanı Şaban’ın eşi Meryem Ertan’ın kurucu üyeler arasında yer aldığı Tut Elimden Derneğinin 1. yıl pastası Yalova Valisi Esengül Civelek tarafından kesildi.

Kermes açılışına Yalova Valisi Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ile Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilişim