YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinden Cosmo Tech firması sahibi Zeynep Elif Ekmen’in firmasına ait saç bakım ürünlerinin de tanıtımın yapıldığı ziyarette, argan yağı içerikli ürünlerle saç bakım uygulaması da gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Caddesi’nde sekiz ay önce KOSGEB desteğiyle kurulan Hakan Kuaför, kendi sektöründe KOSGEB desteğiyle kurulan çok az sayıdaki firmadan birisi.

YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri olarak KOSGEB desteğiyle kurulan firmaları ziyaret ederek hem bilgi paylaşımında bulunduklarını hem de firmalara moral desteği sağlamayı sürdürdüklerini dile getiren Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser, “Bugünkü ziyaretimizde hem kurul üyelerimizden Zeynep Elif Ekmen’in ticaretini yaptığı saç bakım ürünlerinin tanıtımını yapmak, hem de KOSGEB desteğiyle kurulan üye işyerimizi ziyaret ederek destekte bulunmak istedik. KOSGEB desteklerini önemsiyoruz. Bundan sonra da kurul olarak KOSGEB desteğiyle kurulan üye firma ziyaretlerini yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Nurten İLÇİN

Editör: TE Bilişim