Tüm Yalova kıyılarında mehtap gezileri, gündüz gezileri, günübirlik ada gezileri, Yalova açıklarında ya da marina iskelesinde etkinlik yapmak mümkün olacak.

Yalova kıyıları artık Yalovalıların

KaanYacht olarak Yalovalılara farklı bir mekanda deniz üstünde organizasyonlar yapma imkanı sunduklarını dile getiren Kaan Yacht Satış Müdürü Kaan Mutluol, dernekler, okullar, belediyeler, odalar, valilik veya şirket etkinlikleri, tanıtım toplantıları, misafir ağırlama gibi hizmetler için teknelerinin kiralanabileceğini kaydetti. Mutluol, “Bunun için Tuzla’da Avrupa standartlarına göre inşa edilen 130 kişi kapasiteli teknemizi Yalova marinasına getirdik. Bundan sonra 1 nolu iskelede sabit olarak hizmet vereceğiz. Özel gruplara turlar planlıyoruz, gezi teknesi olarak Yalova’nın tüm kıyı şeridinde geziler yapabileceğimiz gibi, istenirse açıkta demirleyerek veya marinadaki limanda da etkinlikler yapabileceğiz. Turizm işletme belgemiz var, dolayısıyla profesyonel ekibimizle her türlü organizasyon için Yalovalılara bu hizmeti severek sunacağız. Kalkış ve varış noktamız marina olacak” diye konuştu.

Mehtap gezileri, ada turları, deniz toplantıları yapılabilecek

Gezi turlarının ve organizasyonların yemekli olabileceğini ifade eden Mutluol, “130 kişi yemekli kapasitemiz var. Gezi teknesi olarak hizmet vererek özel gruplara turlar planlıyoruz, düğün, nişan, şirket yemekleri gibi organizasyonlar yapacağız. Gemide düğün yapabilecekler, hem de  denizde gezebilecekler. Buradan tüm Yalova’nın kıyı kesiminde mehtap gezileri, gündüz gezileri, istenirse ada gezileri günübirlik, istenirse açığa demirlenip burada ya da kıyıya bağlı olarak da organizasyon yapılabilir. Böylece Yalova’ya bir yenilik getirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca eğlence gezileri, okul gezileri, ürün lansmanları, bayiliği olan şirketlerin misafirleri ağırlanabilir, kadınlar günü, dernek gezileri, doktor grupları, şirket yıldönümleri, açık büfe kahvaltı gezileri için teknemiz Yalovalıların hizmetindedir” dedi.

2013 model Kaan.M. modern bir tekne

Kaan M. Gezi teknesiyle ilgili bilgiler de veren Mutluol, 2013 model çelik gövdeli Kaan.M.’nin, 1 adet kapalı güverteye ve açık üst güverteye sahip olduğunu, içinde 2’si bay, 2’si bayan olmak üzere 4 tuvaleti bulunduğunu, ön kokteyllerin açık üst güvertede, ana yemeğin ise alt güvertede verildiğini kaydetti. Teknede profesyonel müzik tesisatının da bulunduğunu belirten Mutluol, “İstenirse canlı müzik organizasyonları ile batı müziği, piyanist organizasyonu yapabiliyoruz” dedi. 2 yıllık anlaşmalarının olduğunu ancak sürenin de uzatılabileceğini belirten Mutluol, yabancı misafirlerin ağırlanmasında da dil bilen personelleri sayesinde bir sorun olmayacağını ifade etti. 

Teknede yapılacak etkinliklerde farklı menülerin isteğe göre uygulanabildiğini sözlerine ekleyen Mutluol, “Farklı menülerimiz var, açık büfe menüsü, set menü, kokteyl menüsü, barbekü menüsü, çocuk menüsü var. bu tamamen müşterinin talebine kalmış bir şey. Ramazan’da zengin iftar menüsü olacak” dedi. Mutluol, denizde organizasyon yapmak isteyenlerin KaanYacht’a
[email protected] adresinden veya 0532773 5710 nolu telefondan ulaşabileceğini belirtti. 
Editör: TE Bilişim