Yalova’nın başarılı futbolcuları Gencalp Gencer, Emre Demirok ve Doğukan Polat, UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Turnuvası için Bursa Karmasına katılmak için yarın Bursa’ya gidiyor. 3 futbolcumuzun yer aldığı Bursa Karması 19 Mayıs Pazar günü Gönlü Ferah Otelde saatler 12:00’yi gösterdiğinde bir araya gelecek.
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nun Erzurumda düzenleyeceği organizasyon 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Turnuvası, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Erzurum ve Van TFF bölgelerinden birer takım olmak üzere 14 bölge karmasının katılımı ile gerçekleşecek. 1985-2005 doğumlu futbolcular arasından, hiç profesyonel olmamak, milli olmamak, son 2 yıl içerisinde Bölge dışına çıkmamak gibi kriterlerin olduğu Bursa karmasında Yalovaspor’dan  Gencalp Gencer, Safranspor’dan Doğukan Polat ve Çiftlikköy Belediyespor’dan Emre Demirok yer alıyor.
Yalovalı futbolcuların yer aldığı Bursa Karması, Erzurum’da 2. Grupta Adana ve Diyarbakır Karmalarıyla mücadele edecek. Müsabakalar 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Gruplarında birinci olan 4 takım 24 Mayıs 2024 tarihinde yarı final müsabakaları, 26 Mayıs 2024 tarihinde ise final müsabakası oynayacaktır. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi

Yalova Uefa Bolge Karma Sampiyona Kamp Bursa Futbolcu (2)Yalova Uefa Bolge Karma Sampiyona Kamp Bursa Futbolcu (1)

Editör: Arda Yavuz