2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında ilimizi Yalovagücü temsil etti.  Kütahya’da A Grubunda mücadele eden Halil Görtay ve Emre Görtay’ın öğrencileri mağlubiyet görmeden organizasyona veda etti. Temsilcimiz yer aldığı Kütahya grubunda ise finali Uşak ekibi Uşak ekibi Turanlı İdmanyurdu ile Sakarya temsilcisi Harmanlıkspor oynadı.
Yalova U-15 Ligi finalinde Yalovaspor’u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Yalovagücü 11 maçta 11 galibiyet alırken 53 gol atıp, 6 gol yemişti. İlimizi U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında temsil etme hakkını kazanan Yeşil Beyazlılar Kütahya’da A Grubunda Uşak ekibi Turan İdmanyurdu ve Denizli temsilcisi Altınyıldız’la eşleşti.
Mustafa Asım Alkış Stadyumunda iki rakibiyle karşı karşıya gelen Yalovagücü her iki maçı da 1-0 üstün götürürken son bölümlerde yediği gollerle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Grup sürecinin tamamlanmasıyla birlikte A Grubunu Uşak ekibi Turanlı İdmanyurdu B Grubunu da Sakarya temsilcisi Harmanlıkspor finale kalırken birincilik için mücadele etti. Yalova’daki finalde ise Bursa derbisi yaşanacak. Amatör Saha-1’de Tütünspor-TSE Arabayatağıspor 2. Kademe maçlarına yükselme mücadelesi verecek. 

Editör: Arda Yavuz