Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri

Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında Hersekspor ile Safranspor bol gollü bir karşılaşmaya imza attı.


Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan zorlu 90 dakikayı Altınova temsilcisi 7-5’lik skorla kazanarak ligde kalma umutlarını son haftalara taşıdı. Son haftalarda attığı gollerle Safranspor’a hayat veren tecrübeli yıldız Cemal Gürses, Hersek karşısında birbirinden şık 2 gole imza atıp takımına bir de penaltı kazandırmasına karşın mağlubiyete engel olamadı. 
Dokuz hafta sonra kazanan ev sahibi ekipte goller Doğukan Polat(K.K.), Ahmet Furkan Durasi, Muhammet Emin Yetim, Abdulsamet Öngüner, Uğur Teke, Emre Kurt ve Berat Metin kaydetti. Dört maç sonrasında mağlup olan Safran’da ise oyunda kaldığı süreç bakımından en etkili isim gençlere taş çıkartan Cemal Gürses olurken, tecrübeli krampon 2 gol atıp bir de penaltının yaratıcısı olurken, ona Doğukan Polat, Emirhan Doğan ve Abdullah Tuna eşlik etti.
Karşılaşmada ilimizin gelecek vaat eden hakemlerinden Velat Evran düdük çalarken, Musa Efe Erşahin ve Yunus Bitken’de bayrak salladı. Mücadele adeta golle başladı. Oyuna atak başlayan Hersekspor henüz 4. Dakikada Doğukan Polat’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Altınova temsilcisini bu gol şahlandırdı.
Lacivert Beyazlılar 9’da Ahmet Furkan Durasi, 19’da Muhammet Emin Yetim ve 22’de ise Abdulsamet Öngüner’in golleriyle bir anda 4-0’ı yakaladı. Safran’ın ilk yarıdaki tek sayısına 40. Dakikada Doğukan Polat imzasını attı.
İlk yarıyı 4-1 üstün kapatan Hersekspor 50. Dakikada tecrübeli ismi Uğur Teke ile farkı yeniden 4’e çıkarttı. Konuk Safran’da oyuna 60’tan sonra giren Cemal Gürses adeta takımını ateşledi. Tecrübeli krampon 68’deki golüyle skoru 5-2 yaptı. Ancak Hersek’in buna cevabı gecikmedi ve 71’de Emre Kurt skoru 6-2’ye taşıdı. Sarı Siyahlı ekip önce Emirhan Doğan’la 76’da ardından Cemal Gürses’in 79’da gelen penaltı golüyle skoru 6-4’e getirdi. Dakikalar 80’i gösterdiğinde Hersekspor’un savunma oyuncusu Berat Metin takımını rahatlatan gole imzasını attı. 84’de ise mücadelesiyle ve golleriyle gençlere taş çıkartan Cemal Gürses sahneye çıkarak takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Abdullah Tuna karşılaşmanın skorunu 7-5 olarak belirledi.
 

Editör: Arda Yavuz