Safranspor Haberleri

safranspor haberleri ve güncel safranspor gelişmeleri, safranspor ile ilgili tüm video, safranspor fotoğrafları ve safranspor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Yalovaspor:5 Safranspor:2 Süper Amatör Kümenin son haftasında Yalovaspor saha ve seyircisi önünde Safranspor’u ağırladı.

SPOR

Süper Amatör Kümenin 21. Haftasında orta sıralarda yer alan iki takım Teşvikiye Belediyespor ve Safranspor müthiş bir 90 dakika çıkarttılar....

SPOR

Safranspor:4 Yenimahallespor:1 Süper Amatör Kümenin 22. Haftasında alan Safranspor-Yenimahalle kozlarını paylaştı.

SPOR

Hersekspor:7 Safranspor:5 Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında futbolseverler kritik bir maçı takip etme fırsatı buldu. Haftalardır kazanamayan ve son sırada...

SPOR

Safranspor:3 Çiftlikköy Belediyespor:1 Süper Amatör Kümenin 18. Haftasındaki kritik virajda Safranspor evinde Çiftlikköy Belediyespor’u ağırladı.

SPOR

Kurtköyspor:1 Safranspor:1 Süper Amatör Kümenin 17. Haftasında karşı karşıya gelen Kurtköyspor ile Safranspor arasındaki mücadele sonucu galip olan çıkmadı.

SPOR

Safranspor:1 Esenköyspor:1 Süper Amatör Kümenin 16. Haftasında Safranspor ile Esenköyspor kozlarını paylaştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede 1-1 sonuçlandı.

SPOR

Taşköprüspor:1 Safranspor:1 Süper Amatör Kümede alt sıralardan kurtulup çıkış arayan Taşköprüspor ile Safranspor kozlarını 15. Haftada paylaştı. İlk yarısı 0-0...

SPOR

Safranspor:2 Çınarcık Belediyespor:4 Süper Amatör Küme Ligi’nde düşme hattından uzaklaşmak isteyen Çınarcık Belediyespor, Safran deplasmanından kritik bir galibiyetle döndü.

SPOR

Negmar Tavşanlı Belediyespor:3 Safranspor:2 Süper Amatör Kümenin 13. Haftasında Negmar Tavşanlı Belediyespor saha ve seyircisi önünde Safranspor’u ağırladı.

SPOR

Süper Amatör Kümenin başarılı köy kulüplerinden Safranspor, Teknik Direktör Soner Ayçiçek’in başa geçmesiyle yükselişe geçti.

SPOR

Safranspor:1 Sugören Gençlerbirliği:0 Süper Amatör Kümenin 12. Haftası’nda Safranspor ile Sugören Gençlerbirliği kozlarını paylaştı.