15-21 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde 94’üncüsü kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama organizasyonlarında kullanılmak üzere İl Özel İdaresi bütçesinden 15 bin TL aktarılması teklifi, meclisin gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Akköy Şehitleri töreni için 3 bin TL

Termal’de her yıl yapılan Akköy Şehitleri Anma Töreni organizasyonu için, geçtiğimiz ay Özel İdare bütçesinin Termal Köylere Yardım Götürme faslından talep edilen 3 bin TL’nin ve Akköy mezarlığının bakımı için istenen 3 bin TL’nin verilip verilmeyeceği ise komisyon raporlarının ardından yapılacak oylama ile belli olacak.

Şenköy Kızılcık Festivali’ne 3 bin TL

Yine Çınarcık’ta 11 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek olan, son 2 yıldır düzenlenmeyen 10.Çınarcık Şenköy Kızılcık Festivali’nin organizasyonunda kullanılmak üzere 3 bin TL’lik ödenek talebi de yine komisyon raporlarının görüşülmesi sonrasında karara bağlanacak. Gündemin diğer maddeleri arasında Teşvikiye amatör futbol sahasının yapımı, Özel İdare’ye 1.dereceli tekniker kadrosu açılması, Özel İdare’nin 2012 mali yılı kesin hesabının karara bağlanması konuları yer alıyor.

Eğitim Çalıştayı’nın bedeli, okulların onarımı için ayrılan paradan

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen “Yalova’da Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği Çalıştayı” projesinde kullanılmak üzere bütçenin okul onarımları faslındaki 430 bin TL’nin 35 bin TL’sinin aktarılması da komisyon raporları doğrultusunda karara bağlanacak.
Editör: TE Bilişim