İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali  Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Erdoğan vakfın çalışmalarının yanısıra Yalova'da yapılacak olan öğrenci yurdu ile ilgili de rektör Erbaş'a bilgiler aktardı.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş'a hayırlı olsun dileklerini aktarmak için Yalova'ya gelen İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan, rektörle makamında bir araya geldi. Erdoğan Erbaş'ın göreve gelmesiyle birlikte Yalova Üniversitesinin gelişimini ivme kazanacağına olan inancını da dile getirdi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan’a teşekkür etti. Görüşmede üniversite ile sivil toplum kuruluşları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve müşterek projelerde bir araya gelinmesinin önemine vurgu yapıldı. İlim Yayma Cemiyeti Yalova Şube Başkanı Fazıl Özyıldırım, Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Ali Ekber Polat, Türkiye Gençlik Vakfı Yalova İl Temsilcisi Muhammed Edip Özyılmaz ve ilgili vakıf yöneticileri de ziyarette Erdoğan’a eşlik ettiler.
Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaretini tamamlayan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyet üniversitemizden ayrıldı.

 

Editör: TE Bilişim