Kaytazdere Belediyesi'nin, düzenlediği "Kaytazdere Logosunu Arıyor" yarışması sonuçlandı. Yarışma sonunda Beldenin  özelliklerini  yansıtan logo belirlendi. Dereceye giren dört logo sahibine ödül verilecek. 
Kaytazdere Belediyesi'nin, tarihi, kültürel değerlerini ve doğal güzelliklerini ortaya çıkaracak ve Kaytazdere ile özdeşleşmiş değerlere vurgu yapacak olan bir logo bulmak amacıyla düzenlediği yarışma sonuçlandı. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonunda Kaytazdere Belediyesi'nin misyonu, vizyonu, amaçlarıyla uyumlu, belediyeyi temsil eder nitelikte, özgün, yaratıcı, işlevsel ve akılda kalıcı olacak ve Kaytazdere'deki değişim ve gelişimi de yansıtacak logo  belirlendi. 
Oldukça yoğun katılım sağlanan "Logo Yarışması" sonunda eserler jüri üyeleri tarafından tek tek incelendi. Alanında uzman kişilerden oluşan jürinin başkanlığını Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema Göktaş yaptı. 78 katılımcının 150 eseri arasından yapılan değerlendirmede  Beldenin  tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini  yansıtacak logo belirlendi. Jüri üyeleri, yarışmaya katılan logolar arasından birincilik eseri ile birlikte, üç esere mansiyon ödülü verilmesini kararlaştırdı. Buna göre yarışmaya Kocaeli'nden katılan Cem ALTUN’ a birincilik ödülü verilirken, çeşitli şehirlerden katılan 3 esere de mansiyon ödülü verilecek.
Kaytazdere'nin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini yansıtan bir logo olmasını istediklerini belirten Kaytazdere Belediye Başkanı Ali KANGAL, "Değişen ve gelişen Kaytazdere'ye artık yeni bir logo gerekiyordu. Ve biz logomuzu halkımızın yapmasını istedik. Bu yarışmayla da Kaytazdere'nin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerini  ortaya çıkaracak aynı zamanda da bu değerleri günümüze uyarlayan, misyonumuza ve vizyonumuza uygun bir logo olmasını istedik. Düzenlediğimiz yarışmaya yoğun bir talep oldu. Bu da bizi memnun etti.  Jüri üyelerimizin değerlendirmesi sonucunda yeni logomuz belirlendi. Yarışmaya katılan bütün herkese teşekkür ederim" dedi.
Editör: TE Bilişim