Bayram sezonunun ardından yaklaşan okul dönemiyle birlikte satışlardan umutlu olan Yalova esnafı, okulların açılma tarihi yaklaştıkça işlerin hız kazanacağı beklentisini taşıyor.

Okul kıyafetlerinin vitrinlerdeki yerini almasıyla birlikte velileri de okula hazırlık telaşı sardı. Velilerin okulların açılmasına kısa bir süre kala kıyafet fiyatlarını sormaya başladığını söyleyen Sümeray Tekstil  şirket müdürü Muhammed İnce; “Okul kıyafetlerinin vitrinlerdeki yerini almasıyla birlikte satışlarımız başladı. Yalova’daki ilköğretim, ortaöğretim tüm okul kıyafetleri, ayakkabı ve okul çantası çeşitleriyle hizmetteyiz. Veliler okul alışverişini son ana bırakmamak için şimdiden okul hazırlıklarına başladı bile. Okul kıyafetlerini daha yeni satışa sunmamıza rağmen satışlarımız iyi gidiyor diyebilirim. Mağaza olarak lisanslı okul çantalarından her türlü okul kıyafetine kadar, uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle Yalovalı öğrencilerin hizmetindeyiz.” diye konuştu.

Muhammed İnce; eylül ayıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da satışların artmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim