Alo 174 Gıda hattını arayarak ihbarda bulunan Gezgin, Tükoder’le ve hukukçularla da irtibat kurarak firmadan davacı olacağını ve tazminat davası açacağını söyledi.

Yediği menüden canlı örümcek çıkınca Alo 174’ü aradı

Gezgin, “Öğle yemeğimi yemek için buraya geldim, bir menü aldım ve içinde bir böcek çıktı. Örümcek böceği çıktı. Onu gördüm ve resmini de çektim ve başka insanların da bunu bilmesini, dikkatli olmalarını istedim” dedi. Gezgin, “Buraya geldim, eşim de yanımdaydı, arsayı görmeye gittim, dönüşte bir yemek yiyeyim dedim, görmez olaydım. Yerken siyah bir şey gördüm bir bakayım içine dedim. Isırık aldım, yarısını yedim zaten. Ne olduğunu bilmiyorum ki, siyah bir şey gördüm kıpırdayan. Açtım baktım içinde böcek var mayonezin arasında” diye konuştu.

Tazminat davası açacak

Yediği menünün 6-7 TL’lik olduğunu, hemen ardından Alo Gıda hattı 174’ü aradığını ve yaptığı görüşme sonucunda kendisine bir takip numarası vererek bunu takip etmesini istediklerini aktaran Ahmet Gezgin, “Onlar  burasını denetlemeye geleceklerini söylediler. 15 gün içinde, avukata da gideceğim, Tükoder’le de yüz yüze görüşeceğim. Ne gerekiyorsa yapacağım. Tazminat davası da açacağım” dedi.

Fast food yetkilisi, “Konuşmaya yetkili değilim”

İşletme sorumlusu Emre T. konuşmaya yetkili olmadığını dile getirerek, “Biz bu durumu merkezimize bildirdik ama beyefendi iletişim numaralarını vermekten imtina etti. Böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor” dedi. Öte yandan yetkili ile Ahmet Gezgin arasında kısa bir tartışma da yaşandı. Emre T., Ahmet Gezgin’e, “En başından beri haksızsınız gibi bir şey çıktı mı ağzımdan? Çıkmadı. Benim size anlatmak istediğim, ben sizden rica ettim iletişim bilgilerinizi alayım diye, şimdi merkeze bildirsem de size ulaşamayacaklar” diyerek genel merkezi aramadığını ortaya koyarken, Ahmet Gezgin ise, “Bana ulaşınca ne olacak ki” diye yanıt verdi.

Emre T, “Ben size bizi dava edin, etmeyin diye bir şey söyleme gibi lüksüm de yok. Burada çalışanım buranın sorumlusuyum. Buranın menfaatlerini korumak zorundayım tabi ki. Ama ne yapacağınız söyleme gibi bir durumum yok” dedi. Ahmet Gezgin şimdi az daha yiyecek olduğu canlı örümceğin hesabını yasal yollarla sormaya hazırlanıyor. 

Editör: TE Bilişim