Yalova Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri toplu olarak Kızılay'a kan bağışında bulundular. Kulüp üyeleri tüm vatandaşları kan bağışına da davet ettiler.
Kızılay'ın kan stoklarının azalmaya başlaması üzerine tüm yurtta olduğu gibi Yalova'da da duyarlı vatandaşlar Kızılay Kan Bağışı merkezlerine koşarak kan bağışında bulunuyorlar. Bu kapsamda Yalova Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü üyeleri de kan bağışladı. Toplu olarak yapılan kan bağışından sonra yapılan açıklamada ise Yalova Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Yusuf İşveren, "Yalova'da doğa sporlarını gençlere sevdirmek amacı ile 2015 aralık ayında kurulan kulübümüz Bu geçen süre içinde çeşitli faaliyetler düzenlemiştir. Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına en son yaptığımız üyelerimizle toplantımızda kan bağışı kararı aldık. Sosyal sorumluluk kapsamında ülkemizin kan ihtiyacına katkı sunabilmek için önceden yapmış olduğumuz çağrıya uyarak gelen doğaseverlerle birlikte kan bağışında bulunduk.Çağrımıza uyarak gelen doğasever arkadaşlara teşekkür ederim.Bundan sonra da zaman zaman kan bağışı duyurularımızı yapacağız" dedi.
Kızılay Yalova Kan Bağışı Merkezi yetkilileri de yaptıkları kan bağışından dolayı Yalova Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyelerine teşekkür ettiler. 

Editör: TE Bilişim