Bir hafta önce  Yalova’dan iki araba kiralayarak Sakarya’ya  Amcaoğlu Ferudun Siliktaş,arkadaşları  Resul Ayna, ve Mustafa Kavas ile giden Yalova Fatih Caddesinde  Kosova Cafeyi işleten Şeref Siliktaş’ın cinayetini kayıp olan amca oğlu Feridun Siliktaş aydınlatacak.

Cesedi yol kenarından geçen köylüler tarafından bulunan Şeref Siliktaş’ın karnından dört kurşunla vurulduğu tespit edilmiş ve ceset üzerinde yapılan aramada ise cebinden 300 lira çıkmış.

Oysa ailesi tarafından yapılan açıklamada ise Şeref Siliktaş’ın yanında en aşağı 25 bin lira para ve kolunda bir o kadar değerde bileklik ve altın yüzük bulunduğu belirtildi.

Şeref Siliktaş Sakarya’ya giderken yanında olan üç kişi cinayet gününden beri ortalarda gözükmezken güvenlik güçleri Türkiye’nin dört bir yanında aramaya başladı.

Bir tek erkek çocuğum vardı diyen gözü yaşlı baba  Necati Siliktaş ve anne Ayten Siliktaş,” Oğlum üç kez evlendi birinci ve 2.evliliğinden Çağatay ve Necati adlarında iki çocuğu var.Bana onlar emanet kaldı.Oğlum kimseye zarar vermez elinden geldiğince etrafındakilere yardımcı olurdu. Recep Ayna cinayet suçundan ceza evine girmiş  o hapisteyken onun ailesine sahip çıktı,kol kanat gerdi. 20 gün önce aftan faydalanarak ceza evinden çıktı.

Kardeşimin oğlu Ferudun Siliktaşın borçlarını ödedi. Aldığım duyumlara göre oğluma Sakarya da arazi göstereceklermiş. Belki yanında daha fazla para vardı. Bu cinayeti aydınlatacak tek kişi var o da kardeşimin oğlu Ferudun Siliktaş. O da kayıp. Ona sesleniyorum bir şeyden korkuyorsan en yakın güvenlik güçlerine sığın.Türk adaletine güven.Ben güveniyorum.Kimse adaletten kaçamaz..Oğlum Sakarya’ya arkadaşları ile giderken yanlarında Recep ve Mustafa’nın eşleride varmış.Onlarda kayıp.Allah kimseye evlat acısı göstermesin.İçim yanıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim