Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi

13. Hafta öncesinde liderlik koltuğunda oturan Yalova Çotanaklarspor ile 1973 Tokmakspor Pazar günü oynayacakları maçlarını kazanmaları halinde şampiyonluklarını ilan edecekler.  2. Amatör Küme A Grubunun 13. Hafta maçları 18 ve 19 Mayıs 2023 tarihleri arasında, B Grubundaki tüm maçlar ise 19 Mayısta oynanacak. 
A Grubunda 13. Haftanın açılışını bugün 18 puanla dördüncü sırada bulunan Çağlarspor ile henüz puanı bulunmayan Kartalspor yapacak. Bugün Amatör Saha-1’de oynanacak müsabaka saatler 19:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Karşılaşmada Batuhan Kösem, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Kadir Akay Menekşeoğlu hakem üçlüsü görev yapacak.
Pazar günü ise saatler 13:00’ı gösterdiğinde 16 puana sahip Play-Off’u hedefleyen Gençlerbirliği ile 21 puanla çıkış yakalayan Çınarcık Fırtınaspor Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşacak. Bu maça Velat Evran, Erdem Sırmacı ve Kasım Aydoğan hakem triyosu atandı. Bu maçın hemen ardından aynı sahada 33 puanla liderlik koltuğunda oturan Yalova Çotanaklarspor ile 15 puanla Play-Off savaşı veren Samanlıspor zorlu 90 dakikada karşılaşacak. Muhammed Burak Tufan, Kasım Aydoğan ve Velat Evran hakem üçlüsünün görev yapacağı maçı ev sahibi ekip kazanması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
Armutlu İlçe Stadında 14:00’da başlayacak karşılaşmada 12 puanlı Armutlu Belediyespor ile 28 puanı bulunan Kirazlı Köyüspor puan savaşı verecek. Bu maçta Mehmet Yıldız düdük çalarken yardımcılıklarını Kadir Akay Menekşeoğlu ve Fatih Çetin üstlenecek.
B Grubunun açılış maçında 31 puanla ilk iki sıraya sahip olan 1973 Tokmakspor ile Yalova Üniversitesi kozlarını Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 14:00’da paylaşacak. Bu maçı Batuhan Kösem yönetecek. Kösem’in yardımcılıklarını Mesut Bingöl ve Melih Çetin üstlenecek. Yine aynı saatte Taşköprü Gökhan Güney sahasında 10 puanla iddiası bulunmayan Çiftlikköy Kültürspor evinde 20 puanla Play-Off potasında yer alan ve hata yapmak istemeyen Paşakent77 Şahinspor’u konuk edecek.
Bu maça Ramazan Karahasan, Kaan Duman ve Yunus Bitken atandı.
Teşvikiye Mehmet Yurttaş Sahasında 18 puanla Play-Off potasının hemen altında bulunan Kocaderespor ile 9 puanla iddiası bulunmayan İdmanocağı’nı ağırlayacak. Saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak maçı İrfan Demir yönetirken, Sezer Arıcı ve Yunus Emre Aktaş yardımcılıklarını üstlenecek. Amatör Saha-1’de 17:00’daki karşılaşmada 1 puanlı Ortaburunspor ile 20 puanı bulunan Fıstıklı Gençlik puan savaşı verecek. Karşılaşmada Abdullah Çalar, Ayşe Nida Portakal ve Abuzer Alaca hakem triyosu görev yapacak.

Editör: Arda Yavuz