Başkan Soygüzel; Özveriyle Çalışan Basın Emekçilerimizin Gününü Kutlarım Başkan Soygüzel; Özveriyle Çalışan Basın Emekçilerimizin Gününü Kutlarım

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, kendisiyle gerçekleştirdiğimiz görüşme sırasında Yalova İl Özel İdaresi’nin 2024 yılını yol yılı ilan ettiğini ve bu kapsamda yaz boyunca ciddi çalışmalar gerçekleştireceklerini kamuoyuna duyurmuştu. Bu kapsamda Yalova İl Özel İdaresi, köylerde yol ve ulaşım güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalara devam ediyor. Burhaniye, Laledere, Ortaburun ve Çalıca köylerinde çalışmalar gerçekleştiren Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, özellikle tehlike arz eden yol kenarlarına karşı köylerde otokorkuluk çalışmaları yapıyor. Sürüş güvenliğini artırmak ve kazaları önlemek amacıyla yapılan bu çalışmalarla, köy yollarımızda hem sürücüler hem de yayalar için daha emniyetli bir ulaşım ortamı sağlanması amaçlanıyor.

Yalova Il Ozel Idare Genel Meclis Koyler Yol Calisma (5)Yalova Il Ozel Idare Genel Meclis Koyler Yol Calisma (4)Yalova Il Ozel Idare Genel Meclis Koyler Yol Calisma (1)Yalova Il Ozel Idare Genel Meclis Koyler Yol Calisma (2)

Editör: Arda Yavuz