yalova-il-milli-egitim-mudur-yeges-deprem-uzman-japon-egitim (1)Yalova’daki eğitimin kalitesini arttırmak için 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi başında devreye sokulan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) kapsamında Yalova’da birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından getirilen Japon İnşaat Mühendisi ve Deprem Uzmanı Yoshinori Morivaki, Yalova Merkez’deki ortaokulu öğrencilerine eğitim verdi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'nin de öğrencilerle birlikte katıldığı eğitimde Moriwaki tarafından deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılabilecekler hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulunuldu.

yalova-il-milli-egitim-mudur-yeges-deprem-uzman-japon-egitim (3)Eğitim sonunda sahneye çıkan Müdür Akmeşe, gerçekleştirdiği eğitim sebebiyle uzman Morivaki’ye çiçek ve plaket takdim etti.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Müdür Akmeşe Batmanlı Öğrencileri Ağırladı Müdür Akmeşe Batmanlı Öğrencileri Ağırladı

yalova-il-milli-egitim-mudur-yeges-deprem-uzman-japon-egitim (4)yalova-il-milli-egitim-mudur-yeges-deprem-uzman-japon-egitim (2)

Editör: Arda Yavuz