Son haftalarda topladığı puanlarla dikkat çeken Yeşil Kırmızılı ekibimiz 13. Hafta maçını bugün oynayacak. Amatör Saha-2’de Bursa ekibi Ufukspor’u ağırlayacak olan Yalovaspor’un son iç saha karşılaşması saatler 12:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Bu maça ilimizin başarılı hakemlerinden Sezer Arıcı atanırken, yardımcılıklarını Ayşe Nida Portakal ve Sefa Rıdvan Aydın üstlenecek. Sezonun ilk  yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi Yeşil Kırmızılı ekibimiz Zeynep Azra Aygün(2) ve Hayrunisa Cengiz’in golleriyle 3-1 kazanmıştı. Ufukspor’un tek golüne Hilal Bayram imza atmıştı.
Yalovaspor Kadin Futbol Mac Ic Saha (3)Geçen hafta Karamürsel Belediyespor karşısında ilk yarıyı 3-1 geride kapatmasına karşın Sedat Sanır’ın öğrencileri ikinci yarıda harika bir dönüşe imza atmış ve rakibini 4-3 yenerek 3 puana uzanmıştı. Kalan maçlarından maksimum seviyede puan toplamak isteyen Yalovaspor önce Ufukspor’u yenip ardından son hafta karşılaşmasında alt sıralarda yer alan Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü’nü mağlup etmenin hesaplarını yapacak.
Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 13. Haftasında Yalovaspor-Bursa Ufukspor maçının yanı sıra Karşıyaka Kolejispor-Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Belediyespor- Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü ile Bursa Soğanlıspor-Karamürsel Belediyespor maçları oynanacak.

Son Yarı Finalist Gaziantep Oldu Son Yarı Finalist Gaziantep Oldu

Yalovaspor Kadin Futbol Mac Ic Saha (4)Yalovaspor Kadin Futbol Mac Ic Saha (2)

Editör: Arda Yavuz