Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi

TFF’den gelen  Yalova İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Yalova Şubesi’nde büyük sevinç yaşatırken, yeni yetişecek hakemler için de örnek oldu. Bu sezon ilimizde ki amatör maçlardaki performansının yanı sıra Türkiye’de ki profesyonel ligi müsabakalarındaki performansıyla dikkat çeken Tan, 23-28 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da görev yapacak. 
İlimizin en başarılı hakemleri arasında yer alan genç isim, 2023-2024 sezonunda TFF 3. Liginde 5 kez 1. Yardımcı hakem, 7 kez ise 2. Yardımcı hakem olarak görevlendirildi. Aldığı puanlarla dikkat çeken Tan,  23-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen VAR ile oynanacak Gelişim Ligleri Finalleri dördüncü etap maçlarına ve eğitim kampına Merkez Hakem Kurulu(MHK) tarafından davet edildi. 
TFFHGD Yalova Şubesi,”23-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen VAR ile oynanacak Gelişim Ligleri Finalleri dördüncü etap maçlarına ve eğitim kampına MHK tarafından C Klasman Yardımcı Hakemimiz Melih Tan hocamız davet edilmiştir. Değerli hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.
Yalova Hakem Melih Tan Tff Egitim Musabaka Davet (3)Yalova Hakem Melih Tan Tff Egitim Musabaka Davet (1)

Editör: Arda Yavuz