2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Nefes kesen müsabakalarda Tekirdağ’dan Kapaklıspor, İstanbul’dan Kartal Sportif Faaliyetler A.Ş. ve Bayrampaşaspor, Bursa’dan Tütünspor ve TSE Arabayatağıspor ile Aslan Futbol Kulübü takımları birincilik mücadelesi verdi.
Kıran kırana geçen grup maçlarının ardından A Grubunu Tütünspor ve B Grubunu da TSE Arabayatağıspor ilk sırada tamamlandı. Bursa derbisine sahne olan final maçına Amatör Saha-1 ev sahipliği yaptı.
Mücadeleyi ilimizin başarılı hakemlerinden Batuhan Kösem yönetirken, yardımcılıklarını ise Erdem Sırmacı ve Velat Evran üstlendi. Marmara bölgesindeki birçok scout’un izlediği mücadeleye hızlı başlayan TSE Arabayatağı devreye 2-0 üstün girdi. İkinci yarı yüksek tempoda geçmesine karşın Mavi Beyazlı ekip mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerin ardından kazanıp adını 2. Kademe maçlarına yazdırmayı başardı.
İkinci Kademe müsabakaları, Birinci Kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 4 grupta oynatılacak. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle oynandıktan sonra şampiyon belli olacak.

Editör: Arda Yavuz