Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde 2023-2024 sezonu heyecanı Play-Off final serisiyle devam ediyor. Çeyrek final ve yarı final serilerinin ardından rakiplerini bir bir dize getiren Sigortam.net yada Mersin Büyükşehir Belediyesi Play-Off şampiyonluğu için ter döküyor.  Normal sezon şampiyonu Semt77 Yalovaspor’un ardından Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne yükselecek ikinci takım bugün belli olabilir.
İstanbul’da oynanan ilk maçı Mersin Büyükşehir Belediyesi 86-66 kazanarak saha avantajını eline geçirdi. BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanan ikinci maçı ise Sigortam.net 104-85 kazanarak Mersin’e 1-1’lik eşitlikle gitmişti.
Play-Off final serisinin üçüncü maçı Edip Buran Spor Salonunda oynandı. Gerginlik dozajının hat safhada olduğu mücadeleyi Mersin Büyükşehir Belediyesi 85-64 kazanarak hem 2-1 öne geçti hem de önemli bir avantaj yakalamış oldu.
Bu seride üçüncü karşılaşma bugün Edip Buran Spor Salonunda oynanacak ve saatler 19:00’ı gösterdiğinde başlayacak. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelede Can Mavisu, Turgut Işık ve Uğur Akyıldız hakem üçlüsü düdük çalacak. 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak maçı Mersin ekibi kazanması halinde Semt77 Yalovaspor’la birlikte adını Basketbol Süper Ligi’ne yazdıracak. Sigortam.net’in kazanması halinde ise seri İstanbul’a taşınacak ve şampiyon beşinci maçta belli olacak.
Haber Merkezi

Editör: Arda Yavuz