Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

2023-2024 sezonu kapsamında Okul Sporları organizasyonları içerisinde yer alan masa tenisi minikler il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Yalova Masa Tenisi Salonunda yapılan karşılaşmalarda minik raketler başarıyla ter döktü. Yalova’nın iki başarılı antrenörü Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk’in de takip ettiği maçlar nefes kesti.
1 gün süren maçların ardından erkekler kategorisinde 75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu(A) takımı şampiyon oldu. bu kategoride ikinciliği Özel Uzmanlar İlkokulu, üçüncülüğü de Özel Yalova Güçlü İlkokulu(A) takımı kazandı.
Kızlarda ise birinciliği Özel Yalova Güçlü İlkokulu elde etti. İkincilik kürsüsünde 75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu(A), üçüncülük kürsüsünde ise Özel Uzmanlar İlkokulu yer aldı. Dereceye giren minik raketler kupa ve madalyalarını Milli takım antrenörleri Yıldız ve Kocacenk’in elinden alırken geleceğin yıldız sporcularını tebrik etmeyi ihmal etmediler.

Yalova Minikler Il Okul Sporlari Masa Tenisi Sampiyona Kupa (2)Yalova Minikler Il Okul Sporlari Masa Tenisi Sampiyona Kupa (3)

Kaynak: Haber Merkezi