Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi Fırın Sokakta hizmet veren, işletmeciliğini Sibel Sağdıç’ın yaptığı More Life Pilates Stüdyo, deneyimli kadrosuyla yeni yılda da kadınlara sporu sevdirmeye devam edecek.

Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Sektörde 5. Yılını yaşayan, 1. Kademe Pilates Antrenörü Emel Çelepçıkay, 2. Kademe Pilates Antrenörü Gülsüm Kale ve 1. Kademe Antrenör Ebra Ece Çatıkkaya gibi deneyimli kadrosuyla hizmet veren More Life Pilates Stüdyo salonunda haftanın 3 günü mat pilatesi ve reformer dersleri veriliyor. Hafta sonları ve kişiye özel ders seçeneklerinin de bulunduğu pilates stüdyosunda çok sayıda aktif katılımcı bulunuyor.

Amaçlarının Yalova’da sporu tüm kadınlara sevdirmek olduğunu söyleyen More Life Pilates Stüdyo işletmecisi Sibel Sağdıç, “5 yıldır sektörde, deneyimli kadromuzla kadınlarımıza hizmet veriyoruz. Amacımız sporu tüm kadınlara sevdirmek ve yılmadan aktif bir şekilde katılımlarını sağlamak. 2024 yılında da salonumuza gelen tüm kadınlarımız sporsever olarak derslerimize katılım sağlayacak. Güzel bir yılı geride bırakırken, uzman ekibimizle birlikte yeni yıla bomba gibi bir giriş yapmak için hazırız” ifadelerini kullandı.

yalova-fevzi-cakmak-istanbul-cadde-pilates-studyo (5)

Editör: Arda Yavuz