muge-anli-bulgar-vatandas-dolandirdi-ayakabbindan-su-icerim-regninar-studyo“Ayakkabından su içerim” denilerek dolandıran, bunun için 30 yıllık evliliğini yıkan Renginar, açıklamaları karşısında stüdyodaki seyircileri, ekran başındaki izleyicileri şok etti. Uğruna 30 yıllık evliliğinden vazgeçen Renginar, 35 Euro dolandırıldığını iddia etti. Bulgar vatandaşı olan Renginar, ağzındaki altın dişler Müge Anlı’nın dikkatinden kaçmadı.
muge-anli-bulgar-vatandas-dolandirdi-ayakabbindan-su-icerim-regninarSosyal medyadan tanıştığı, Mehmet Sait’in kendisini 35 Euro dolandırdığını iddia eden Renginar, "Ayakkabından su içerim" bile dediğini anlatan Renginar, izleyicileri şoke etti. Uğruna 30 yıllık evliliğini bitirdiği Mehmet Sait ekranlara bağlanarak iddialara yanıt verdi.  Yayına bağlanan Mehmet Sait, parayı kendisinin almadığını dile getirdi. Renginar ise Mehmet Sait'in kendisine "Boşa eşini, ben de gelip Bulgaristan'da fırın açarım. Huzursuz bir hayat yaşıyordum. O yüzden Sait'e inandım" demişti. Sait'in kendisine aşık olduğuna inandığını, "Senin ayakkabından su içerim, sen benim başımın tacısın" diyen Mehmet Sait'in telefonlarına yanıt vermediğini Müge Anlı'ya anlattı. Renginar, Mehmet Sait’e inanarak Bulgaristan Antalya’ya geldiğini, Sait’in elinde uygunsuz görüntülerinin olduğunu ve kendisine şantaj yaptığını anlattı. Yayına bağlanan Mehmet Sait ile yüzleşen "Mehmet Sait, beni senin görüntülerini yayınlayacağım diyerek tehdit etti. Ben mafyayım. Bulgaristan'a gelip senin aileni öldüreceğim diyerek beni korkuttu. Beni kandırarak krediler çektirdi, kızına ev, araba aldı"
muge-anli-bulgar-vatandas-dolandirdi-ayakabbindan-su-icerim-mehmetRenginar'dan dört yıldan beri kaçtığını ifade eden Mehmet Sait, hakkındaki tüm iddiaları yalanladı. Tüm yaşananlara rağmen, Mehmet Sait'i hala çok sevdiğini ve parasını geri öderse onunla evleneceğini söyleyen Renginar, Müge Anlı'yı kızdırdı.

Müge Anlı Filtre Konusuyla İlgili Canlı Yayında İsyanını dile getirdi.

Renginar'dan para almadığını belirten Mehmet Sait, Renginar'ın sosyal medyada farklı fotoğraflar kullandığını iddia etti, "Benim beğendiğim kadın bu değildi" diyen Mehmet Sait'in sözlerinin ardından Anlı, "Ne yazık ki Instagram’da, internette yayınlanan fotoğraflarla insanların gerçek tipleri aynı değil. Benim aslında burada üzüldüğüm nokta şu: Şimdi bizim elimize bu telefonu veriyorlar. Buraya bir filtre koyuyorlar. Şimdi bu filtreyi hazırlayan kişi aslında kendi zevkini ortaya koyuyor. Tüm dünya o filtreyi hazırlayan kişinin zevkine göre görünmeye çalışıyor. Bu bana çok tehlikeli geliyor. muge-anli-bulgar-vatandas-dolandirdi-ayakabbindan-su-icerimİnsanoğlunun şeklini o filtreye adapte ediyor. Şimdi bunun altında başka bir şey arıyorum. Bu bana sağlıklı gelmiyor. Biz normal insanız ya bunlar uzaylı gibi davranıyor. İnsanları da sağlıksızlığa itiyor. Ondan sonra da işte internette en çok arananlar ‘Ben çirkin miyim?’ ‘Neden kimse beni beğenmiyor?’ sorusu oluyor, çok tehlikeli." ifadelerini kullandı.

Haber: Duygu Saral


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı Filozofu Kabul Etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı Filozofu Kabul Etti

Editör: Arda Yavuz