Esenköy'de 27. Türk Boyları Kültür Şöleni Esenköy'de 27. Türk Boyları Kültür Şöleni

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi başlangıcında uygulanmaya başlanan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) için bu yıl birçok etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliklere öğrencilerimizin sanatsal ve kültürel faaliyetler yoluyla hayata hazırlanmalarını sağlamak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘’Sahne Gençlerin Liseler Arası Tiyatro Yarışması İl Finali” katıldı.

Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (2)Yalova Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen yarışmaya katılan TOBB Meslek Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin performansları büyük beğeni topladı.

Jürinin değerlendirmesi sonucu yarışmayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ikinci ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi ise üçüncü bitirdi.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'nin öğretmen, öğrenci ve jüri üyelerine katılım belgelerini ve kupalarını takdim etmeleriyle program sonlandı.

Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (7)Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (5)Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (6)Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (4)Yalova Il Milli Egitim Mudurluk Yeges Tiyatro Lie Ogrenci Yarisma (3)

Editör: Arda Yavuz