Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

Taşköprü Karate İhtisas Kulübü, ilimizi katıldığı organizasyonlarda başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak Bursa’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en iyi sporcularının tatamiye çıktığı organizasyonda Taşköprülü karateci Ömer Güney, Emir Buğra Gencan Karate Ligi’nde 55 kiloda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Yalova Taskopru Bursa Ihtisas Karate Kulup Kursu Bronz Madalya (3)Türkiye Karate Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında bulunan Emir Buğra Gencan Karate Ligi müsabakaları geçtiğimiz Pazar günü Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ümit, genç ve büyükler kategorilerinde 40 ilden 124 kulüp ve 867 sporcunun mücadele verdiği organizasyonda Taşköprü Karate İhtisas Kulübü sporcusu Ömer Güney, 55 kiloda tatamiye çıktı. Önemli rakiplerle karşılaşan Yalovalı sporcu Ömer Güney, gençler kategorisinde 55 kiloda üçüncülü kürsüsüne çıkmasını bildi.

Taşköprü Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Mehmet Güney, “Kulübümüz sporcularından Ömer Güney, gençler kategorisinde 55 kiloda tatamiye çıkarak üçüncü olmuştur. Bronz madalya kazanan sporcumuzu tebrik ederim. İnşallah karate branşında yükselen başarı grafiğimizi daha ilerilere taşıyıp kulübümüz ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.

Editör: Arda Yavuz