36 puan toplayan Yalova Çotanaklarspor şampiyonluk kupasına kavuştu. Yeşil Beyazlı ekip ile 34 puanla ikinci sırada yer alan Kirazlı Köyüspor 1. Amatör Kümeye yükselmeyi başardı. A Grubunda Çınarcık Fırtınaspor topladığı 25 puanla adını Play-Off’a yazdırmayı başardı. 21’er puanlı Yalova Çağlarspor ile Samanlıspor ise Play-Out maçı oynadıktan sonra A Grubundan Play-Off’a kalacak ikinci takımda belli olacak. 17 puanlı Gençlerbirliği, 12 puanı bulunan Armutlu Belediyespor ve puan kazanamayan Yalova Kartalspor gelecek sezonda 2. Amatör Kümede yer alacak.

Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi

Yalova Ikinci Amator Kume Sampiyon Kupa Cotanaklarspor (7)14. hafta maçları kapsamında Amatör Saha-1’de Kirazlı Köyüspor rakibi Çağlarspor’u 3-1 devirmeyi başarırken sezona 3 puanla nokta koydu. Aynı sahada oynanan bir diğer maçta son sıradaki Yalova Kartalspor’a konuk olan Yalova Çotanaklarspor rakibini birbirinden güzel gollerle 6-0 devirip maç sonunda kupa heyecanını yaşadı.

Amatör Saha-2’de Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşan son haftaların en formda ekibi Samanlıspor maçı 3-2 kazanıp Play-Off umutlarını Play-Out maçına taşıdı. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş Sahasında oynanan mücadelede Armutlu Belediyespor’la karşılaşan Çınarcık Fırtınaspor rakibini 11-4 gibi farklı skorla mağlup edip Play-Off’a iddialı geldi.

Bu gruptaki Play-Out maçı ise 29 Mayıs Çarşamba günü Amatör Saha-1’de Samanlıspor ile Çağlarspor arasında oynanacak.

Yalova Ikinci Amator Kume Sampiyon Kupa Cotanaklarspor (11)Yalova Ikinci Amator Kume Sampiyon Kupa Cotanaklarspor (10)Yalova Ikinci Amator Kume Sampiyon Kupa Cotanaklarspor (9)Yalova Ikinci Amator Kume Sampiyon Kupa Cotanaklarspor (6)

Editör: Arda Yavuz