Muğla ekibiyle sözleşme imzalayan deneyimli koç,” 45 sene önce rahmetli Nur Gencer ile Eczacıbaşı’nda başlayan basketbol hikayem Orhun Gencer ile devam ediyor. Ayrıca 1990'da Ayhan Avcı ile Galatasaray'da başladığımız antrenörlük serüvenimizde tekrar yollarımızın kesişmesinden gurur duyuyorum” dedi. 
Ömer Petorak yönetiminde Turuncu Sarılı ekibimiz normal sezonda oynadığı 30 maçta 16 galibiyet ve 14 yenilgi alırken topladığı 48 galibiyetle sekizinci sırada yer alarak adını Play-Off’a yazdırmıştı. Play-Off çeyrek finalinde ise Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’la karşılaşan HDI Sigorta Yalova VİP iki maçta da rakibine 79-67 ve 78-77 yenilerek elenmişti.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi tamamlanmasıyla birlikte takımlar yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Play-Off şampiyonu olarak KBSL’ye yükselen YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol başantrenörlüğe Ayhan Avcı’yı getirdikten sonra yardımcı antrenörlük görevini ise Ömer Petorak ve Sportif Direktör olarak ise bir dönem Semt77 Acarspor forması giyen Tamer Erden’le anlaşma sağladı. Muğla ekibi ayrıca oyuncu kadrosuna ise Kayana Taylor, Gizem Tüzün, Yağmur Kübra Taşar, Melis Gülcan ve Tina Krajisnik’i eklemişti.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Yalova Vip Basantrenor Omer Petorak Bodrum Basketbol Imza (1)

Editör: Arda Yavuz