Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

33. haftada Finalspor’u 74-65 yenen Yeşil Kırmızılı ekibimiz 2 yıl aranın ardından yeniden Anadolu Efes, Galatasaray Ekmas, Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka, TOFAŞ, Türk Telekom, Bursaspor İnfo Yatırım gibi ülkemizin en büyük kulüplerinin mücadele ettiği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne yükseldi.
Semt77 Yalovaspor Sampiyon Kutlama Sokak Meydan Cosku Sevinc (2)90. Yıl Spor Salonunda oynanan maça bilet bulamayan taraftarlar adına Yalova Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda maçı izleyebilmeleri için dev ekran kurulurken 17:30-19:30 saatleri arasında basketbol tutkunları maça kenetlendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte 90. Yıl Spor Salonunda olduğu gibi kent meydanını da dolduran taraftarlar büyük coşku yaşadı.
Semt77 Yalovaspor Sampiyon Kutlama Sokak Meydan Cosku Sevinc (3)“Yalova’nın dev adamları otobüsle kent meydanına geldi”
2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon şampiyonluğunu kazanan Semt77 Yalovaspor’un oyuncu, teknik heyet, yöneticileri ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel hazırlanan otobüsle önce ilimizin en büyük caddelerinde gezdikten sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na gelerek şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Süper Lige merhaba diyen Yalovalılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar elde edilen başarıyı kutladı.
Semt77 Yalovaspor Sampiyon Kutlama Sokak Meydan Cosku Sevinc (6)“Ne güzel bir akşam ve ne güzel bir skor! Süper Ligdeyiz”
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel,” Bu şehre ve bu şehrin insanlarına kutlama yapmak çok yakışıyor. Cumhuriyet Meydanı’mızda tüm 77 tutkunlarıyla basketboldaki şampiyonluğunuzu kutluyoruz. Bu büyük başarıda emeği geçen tüm yönetici, teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Seneye Süper Lig’de daha büyük başarılara” diye konuştu.

Semt77 Yalovaspor Sampiyon Kutlama Sokak Meydan Cosku Sevinc (5)

Editör: Arda Yavuz