İlimizi, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 2023-2024 sezonunda başarıyla temsil eden Semt77 Yalovaspor, 33. Hafta karşılaşmasında Finalspor’u 74-65 devirerek şampiyonluğa ulaştı. Ligin bitimine 1 hafta kala en yakın rakibi Sigortam.net ile arasında 1 galibiyet ve ikili averaj avantajı yaratan Semt77’nin dev adamları mutlu sona ulaştığı maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşma sonrası Yalova şehrini otobüs ile gezen Semt77’nin şampiyon kadrosu zaferlerini destekçileriyle paylaştı.

Yalova Semt77 Yalovaspor Erkek Basktbol Tbl Sampiyon Kutlama Tebrik Vekil Belediye Baskan Tur (5)Vekiller Tebrik Etti

Semt77 Yalovaspor’un şampiyon olup en üst lig olan Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne çıkma hakkını kazanmasının ardından Yalova’nın önde gelen isimlerinden tebrik mesajları gelmeye başladı. Yalova’nın üç Milletvekili de kulübü başarılarından ötürü kutladı.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Şampiyon Semt77 Yalovaspor. Başkanımızı, yönetimimizi, teknik ekibimizi, basketbolcularımızı ve muhteşem taraftarlarımızı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullanırken, bir diğer AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise, “Şampiyon Sem77 Yalovaspor. Gururumuz Semt77 Yalovaspor tekrardan Süper Lig'de! Semt77 sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Tebrikler Yalova’mızın takımı, tebrikler bizim çocuklar2023-2024 Sezonu TBL Şampiyonu Semt77 Yalova basketbol takımımıza Basketbol Süper Lig’inde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yalova Semt77 Yalovaspor Erkek Basktbol Tbl Sampiyon Kutlama Tebrik Vekil Belediye Baskan Tur (2)Takımla Şampiyonluk Sevincini Paylaştı

Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Yalova’nın yeni Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gürel de şampiyonluk maçını takip edenler arasında yer aldı. 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçı ailesi ve CHP İl Yönetimi’nden isimlerle birlikte takip eden Başkan Gürel, maç sonu büyük sevinç yaşadı ve takımla birlikte kutlamalara katılmak için şehir turuna çıktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşırken, “Bu şehre ve bu şehrin insanlarına kutlama yapmak çok yakışıyor. Cumhuriyet Meydanı’mızda tüm 77 tutkunlarıyla basketboldaki şampiyonluğunuzu kutluyoruz. Seneye Süper Lig’de daha büyük başarılara!” dedi.

Yalova Semt77 Yalovaspor Erkek Basktbol Tbl Sampiyon Kutlama Tebrik Vekil Belediye Baskan Tur (4)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel