Yalova futboluna uzun yıllar hizmet etmiş olan şimdilerde ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yalova Şubesi Asbaşkanı olarak görev yapan Muharrem Dağdeviren, eşi Nilüfer Dağdeviren ve kardeşi Barış Sevimli’nin işletmeciliğini üstlendiği “Sev Köfte” Yalovalılarla buluştu. 
Daha önce birçok işletmeyle Yalovalılara hizmet veren Muharrem Dağdeviren bu kez eşsiz lezzetler sunacağı Sev Köfte ile karşımıza çıktı. Rüstempaşa Mahallesi Orta Sokak Numara 3’te faaliyete geçen firma ilk günün de yoğun beğeni kazandı.
Sev Köfte’nin açılışını Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Esnaf Odası Başkanı Necati Erbul, Demokrat Parti İl Başkanı Zehra Görener, belediye başkan yardımcılarıyla meclis üyeleri katılarak gerçekleştirdi.  İşletmenin ilk müşterisi olan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, ‘Sev Köfte’ işletmecileri Nilüfer Dağdeviren ile Barış Sevimli’ye hayırlı kazançlar temennisini iletti.

2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Yalova Gozlemci Hakem Eski Sev Kofte Mekan Acilis Esnaflik (2)Yalova Gozlemci Hakem Eski Sev Kofte Mekan Acilis Esnaflik (3)

Kaynak: Haber Merkezi