UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Geçtiğimiz senelerde masa tenisinde elde ettiği başarılarla dikkat çeken Yalova Belediyespor bu branşta yatırımlarına devam ediyor. 2-10 Haziran 2024 tarihlerinde Romanya'da hem kamp hem de müsabaka deneyimi yaşayacak olan Yalova Belediyespor Masa Tenisi takımı 8 sporcu ve 1 antrenör ile Romanya'ya gitti.
Yalova kafilesini Milli takım ve Yalova Belediyespor’un başarılı antrenörü Bayramali Yıldız’ın yanı sıra sporcular  Kaan Beyzat Tuna,  Cemal Ayaz Kartal, Ali Keskin, Berk Turan, Elvin Kale, Duru Beril Tok, Ada Kocabaş ve Duru Yavaşçaoğlu oluşturdu. 
Yalova Belediyespor Masa Tensi Sporcu Antrenor Romanya Kamp Turnuva (1)“Romanya kampı sporcularımızın gelişimi açısından çok önemli”
Türk masa tenisine birçok yıldız sporcu kazandıran masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız: 4 günlük kampın ardından 4 gün de Uluslararası açık turnuvada mücadele edecek sporcularımız, U11 ve U13 kategorilerinde takım maçları ve sonrasında ferdi maçlar yapacaklar. Bu tür organizasyonlar, sporcularımızın hem sportif hem de kişisel gelişimi için çok önemlidir. Bu bağlamda Yalova'nın ve ülkemizin geleceği çocuklarımıza sahip çıkan Belediye Başkanımız Mehmet Gürel'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Yalova Belediyespor Masa Tensi Sporcu Antrenor Romanya Kamp Turnuva (2)Yalova Belediyespor Masa Tensi Sporcu Antrenor Romanya Kamp Turnuva (3)

Kaynak: Haber Merkezi