Hitsporder tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “2. WOW Kremlin Cumhuriyet Cup” organizasyonunda ilimizi Yalova Yıldızlar Spor Kulübü ve Polisgücü temsil ederken takımlarımız ilimize üç kupa ile dönmeyi başardı.
Yeni kurulan ve ilk kez bir turnuvaya katılan Yılmaz Kalaycı gözetimindeki Yalova Yıldızlar Spor Kulübü U-13 Bronz kupada şampiyon olurken, U-10 Bronz kupada ise üçüncü oldu. Ferhat Kızılgeçit’in takımı Polisgücü ise U-12 Altın kupada ikinci olarak kupa kazanma sevinci yaşadı.
2005 yaş grubunda mücadele eden Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, grubunda İstanbul Çubukluspor, Manisa Selvilitepe Spor Kulübü, Tekirdağspor ve Aksaray Belediyespor karşılaştıktan sonra bronz kupada mücadele etti ve burada şampiyonluk yaşadı.
U-10 takımı ise Rusya’dan FK Deviotka, Eskişehir Akademi, Edirne Şükrüpaşa Spor Kulübü ve Manisa Selvilitepe Spor Kulüpleriyle başa baş mücadele ederken yine bronz kupasında üçüncü olarak turnuvayı çift kupayla kapattı.
Polisgücü grubunda Denizlispor, İstanbul Barış Spor Kulübü, Manisa Gölmarmara Spor Kulübü, İstanbul AFA Akademi ve Altınova FK geride bırakarak altın kupa grubunda Fethiye Spor Kulübü’nün ardından ikinci olma başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilişim