Olumsuz hava şartları nedeniyle iki haftalık aranın ardından Yalova’da amatör futbol heyecanı kaldığı yerden devam ederken ilk iki maçında önce Kocaderespor ardından Yalova Çotanaklarspor’u mağlup eden Akköyspor, Doğuşspor’la oynayacağı dördüncü hafta maçı öncesinde Ortanca Restaurant ve Moringa Hotel işletmecisi Serkan Ergen’in davetlisi olarak kahvaltıda buluştu.

“Akköyspor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz”

Ortanca Restaurant ve Moringo Hotel işletmecisi Termalli İş Adamı Serkan Ergen,”  1.Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Akköyspor’umuzu Termal’in tarihi dokusu Ortanca Restaurantta ağırlamaktan onur duyduk. Başta kulüp başkanı Kani Gülver olmak üzere değerli yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize 2021-2022 sezonu için ve oynayacakları son Doğuşspor karşılaşması için başarı dileklerimizi ilettik. İnşallah şampiyon olarak bizleri ayrıca gururlandıracaklar. Termal’de tarihi dokuyu koruyarak işletmesini yaptığımız Ortanca Restaurant ve Moringo Hotel olarak elimizden geldiğince amatör spora destek veriyoruz. Bu sayede hem mutlu oluyor hem de gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Konaklamada doğru adresiz”

İşletme sahibi olduğu Moringa Hotel’le ilgili olarak bilgi veren Ergen,” Hotelimiz 30 odalı olup kaplıca suyu, açık termal havuzu, özel aile banyosu, sauna ve SPA masajıyla değerli Yalovalı vatandaşlarımıza ve ilimize gelen turistlerimize hizmet sunuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim