Devre arasına 29 puanla ikinci sırada noktalayan Sarı Yeşilliler 10 gün boyunca Kundu bölgesinde yer alan Kremlin Palace’da günde çift antrenman ve hazırlık maçlarıyla ikinci yarıya sıkı şekilde hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarını da sürdüren Altınova, Emirhan Çolak’ın yanı sıra Bölgesel Amatör Lig takımlarından Akhisar Demirspor’dan stoper Metehan Zeybek, Yatağanspor’dan genç file bekçisi Melih Şenol ve Elazığspor’dan stoper Ahmet’i kadrosuna kattı. Bu isimlere karşılık Taşkın Gökçe’nin yanı sıra Kubilay İsmail Zihni, Batınay Korkmaz ve Yusuf Argün’le yollarını ayırdı. 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Abdurrahman Güneş’in çalıştırdığı Sarı Yeşilliler ilk hazırlık maçını da Mersin Silifkespor’la oynadı. Yedek ağırlıklı oyuncu kadrosu ve yeni transferlerin ağırlıklı oynadığı karşılaşmayı temsilcimiz 2-1 kaybetti. Altınova’nın tek golüne Hüseyin Akçay imzasını attı. Bölgesel Amatör Ligdeki şampiyonluk adayımız 20 Ocakta son bulacak kampında ayrıca İstanbul Sinopspor ve Yozgat Bozokspor’la iki hazırlık maçı daha oynayacak.

“İkinci yarıya iyi hazırlanıyoruz”

Altınova Belediyespor Teknik Sorumlusu Abdurrahman Güneş,” Antalya’da sıkı bir çalışma programıyla ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Günde çift antrenmanın yanı sıra yaptığımız hazırlık maçlarıyla da hem transferlerimizi hem de genç oyuncularımızın durumunu görme fırsatı buluyoruz. Hem bu kampımızın yapılmasında hem de bütün sezon takımımıza her türlü kolaylığı sağlayan destek veren başta belediye başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok ve değerli yöneticilere, Altınova taraftarlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim