Temsilcimizin golleri 9. Dakikada Gökay, 30 ve 65. Dakikalarda Özgür’den gelirken, konuk Mudanyaspor’un tek sayısı ise Mustafa’dan geldi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta kümede play-out oynamak istemeyen Armutlu Belediyespor amacına büyük ölçüde ulaştı.

Armutlu İlçe Stadyumu’ndaki karşılaşmada Siyah Beyazlılar, rakibi Mudanyaspor’u mağlup etmesinin ardından kulağını Yenişehir’e çevirdi. Altınova Belediyespor’un Yenişehir Belediyespor’a yenilmesinin ardından Armutlu Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde devam dedi.

Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında gelişen Armutlu atağında Gökay, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda dakikalar 30’u gösterdiğinde Siyah Beyazlı temsilcimizde sahneye çıkan Özgür, farkı 2’ye çıkaran isim oldu ve ilk yarı 2-0 Armutlu üstünlüğüyle tamamlandı.Müsabakanın ikinci devresi çekişmeli geçti. Karşılıklı atakların olduğu bu devrede genel olarak oyunun kontrolünü elinde bulunduran Armutlu Belediyespor, 65.dakikada Özgür’le durumu 3-0’a getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Mudanyaspor, Mustafa’nın ayağından bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Armutlu Belediyespor evinde galip gelmeyi başardı.
Editör: TE Bilişim