Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimizden Armutlu Belediyespor sezonu Ramazan Bayramının 2. Günü açtı. Yeni transferlerinde takıma katılmasıyla birlikte teknik patron İsmail Dilsizoğlu nezaretinde Siyah Beyazlı ekip kendi tesislerinde ilk antrenmanını yaptı.

Oldukça neşeli geçen ilk antrenmanda teknik patron İsmail Dilsizoğlu, adeta oyuncularının pestilini çıkardı. 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta yer alan Siyah Beyazlı ekibi oldukça zorlu ekipler bekliyor.

Altınova Belediyespor ile aynı grupta yer alan Armutlu Belediyespor’un belli olan rakipleri arasında Bursa’dan Bursa Merinosspor A.Ş, Kestel Belediyespor, Mudanyaspor, Yenişehir Belediyespor, Çanakkale’den Bigaspor ve Bozcaadaspor, Balıkesir’den Ayvalıkgücü, Gönen Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor bulunuyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında  kendi tesislerinde kampa giren Armutlu Belediyespor sezon başlayana kadar 4 yada 5 hazırlık müsabakası oynaması bekleniyor. Geçen seneye oranla kadrosunu değiştiren Siyah Beyazlı ekipte geçen sezondan dikkatleri çeken Abdullah Cemal Gürses, kanat oyuncusu Gökhan Aktaş, Mehmet Durak ve Cihan Düştegör ile Gökay Alpçoğay bulunuyor. Bir çok mevkii ye alternatifli transferler yapan Siyah Beyazlı ekip 1 yada 2 transfer daha yaparak transferi noktalayacak.

Editör: TE Bilişim