Armutlu İlçe Stadında oynanan temposu yüksek geçen 90 dakika da temsilcimiz Armutlu Belediyespor ilk yarıda Gökay ikinci yarıda ise Sinan’ın ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazanarak iyi bir prova yapmış oldu.

Yeni sezonda yola İsmail Dilsizoğlu ile devam etme kararı alan sonrasında ise iç ve dış transferlere başlayan Armutlu Belediyespor sezon hazırlıklarını sürdürürken ilk hazırlık maçını da oynadı. Siyah Beyazlı temsilcimiz ilk hazırlık maçında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor ağırladı.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen temsilcimizin ilk hazırlık maçını oynamasına karşın iyi futbolu göz doldururken oyunun bazı bölümlerinde aksadığı görüldü.

Armutlu İlçe Stadında oynanan mücadeleyi Abdullah Çetinçelik, İrfan Demir ve Erdal Ergül hakem triyosu yönetti.

Yeni sezon öncesi seyircisinin önüne çıkan Armutlu Belediyespor ilk 45 dakikaya atak başlayan taraf oldu. Her iki takımda kanatlardan geliştirdiği akınlarla birbirlerinin kalelerinde gol ararken gol perdesini açan isim Gökay oldu.

Karşılamada dakikalar 32’yi gösterdiğinde topla buluşan Gökay meşin yuvarlağı İstanbul temsilcisinin ağlarıyla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılamanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı Siyah Beyazlı temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya her iki takımda oyunu değişiklikleriyle başladı.

Bu yarıda da derli toplu gözüken taraf Alibeyköyspor olurken, Armutlu Belediyespor kontra ataklarla etkili oldu. Mücadelede dakikalar 68’i gösterdiğinde atak geliştiren Siyah Beyazlı ekip Armutlu Belediyespor Sinan’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi.

Kalan dakikalarda her iki takımda gol arayışlarını sürdürmelerine karşın fileleri havalandıramayınca mücadele 2-0 Armutlu Belediyespor’un üstünlüğü ile noktalandı.

Editör: TE Bilişim