Dördüncü haftası geride kalan ligde 10 puanlı Cankurtaran, Feriköy, İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Altınova Belediyespor averajla ilk dört sırayı oluşturuyor. 3’er puanlı Osmaniye İstiklalspor, Hidropaks Gebze Tayfunspor ve Yalovaspor on, on bir ve on ikinci sıralarda yer alırken, 1 puanlı Değirmenderespor ve puanı bulunmayan Akhisar Demirspor son iki sırayı paylaşıyor.

Temsilcilerimizden Yalovaspor dördüncü haftada son sıradaki Akhisar Demirspor’u ağırlarken rakibini 1-0’lık skorla mağlup etti. Adım adım zirveye doğru ilerleyen Altınova Belediyespor evinde Osmaniye İstiklalspor’la karşılaşırken çok zorlanmasına karşın mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

İstanbul’da oynanan mücadelede Nişantaşıspor ile Gebzespor 1-1 berabere kalırken, Kavacıkspor sahasında Feriköy’e 2-0’lık skorla boyun eğdi.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan İnegöl Kafkas Gençlikspor İzmit deplasmanında Kullar 1975 Spor’a konuk olurken sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Nilüfer Belediye FK ile Değirmenderespor arasındaki gol düellosu 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Hidropaks Gebze Tayfunspor evinde bozguna uğradığı karşılaşmada Cankurtaran takımına 5-0 mağlup oldu. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta beşinci hafta maçlarının tamamı 30 Ekim Pazar günü oynanacak.

Editör: TE Bilişim