BAL’da mücadele edeceğimizden dolayı mutluyuz diyen Sarı Yeşilli ekibin başarılı çalıştırıcısı Altınova’nın bir gün TFF 3. Ligine çıkacağını sözlerine ekledi.

Altınova Belediyespor bu sezon Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Gruba şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak yaşadığı şanssızlıklar sonrasında üç Yalova takımı arasında ikinci sırayı alarak Play-Out maçı oynama hakkını elde etmişti.

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan Play-Out maçında Tamer Erbaş ve Aliberk Tetik’in golleriyle rakibi Tavşanlı Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Sarı Yeşilliler 2022-2023 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil etme hakkını elde etti.

“Çok şükür Bölgesel Amatör Ligi’ne devam ediyoruz”

Play-Out maçını 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör Ligde kaldıklarını belirten  Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Çok şükür Bölgesel Amatör Ligi’ne devam ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu takım bir gün 3. Lig’e çıkacak. Bu taraftar ve yönetim bunu hak ediyor. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral bizim başımızda olduktan sonra başarılar bundan sonra adım adım gelecektir. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; herkese kolay gelir ama maç kolay kolay kazanılmıyor. Önce kendini motive edeceksin, savaştan korkmayacaksın. İnanacaksın ve oyuncularını inandıracaksın. Bu vesile ile Altınova Belediyespor olarak yeni sezonda da BAL’da mücadele edeceğimizden dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim