Turnuvaya katılan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks takımı kazandığı madalyalarla büyük başarı elde etti.

​29 Aralık 2013 tarihinde Sakarya Spor Salonunda düzenlenen iller arası boks'a teşvik müsabakalarında, Sakarya, Düzce, Yalova Gençlik Hizmetleri, Yalova Belediyesi, Kocaeli Kağıtspor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir illerinden olmak üzere yıldız-genç ve bay-bayan kategorilerinde 200’e yakın sporcu ringe çıktı.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks takımında mücadele eden Fatih Özdemir 70 Kiloda altın madalyaya uzanırken, yine 70 kiloda müsabakalara katılan Batuhan Gürlek gümüş madalyayı boynuna taktı. 67 kiloda Murat Özdemir finalde mağlup olunca gümüş madalyada kalırken, 63 Kiloda Yusuf Göbeş gümüş, 50 Kiloda da ringe çıkan Erkan Terler gümüş madalya kazanan Yalovalı sporcular oldu. Dereceye giren sporcularımıza müsabakaların ardından Sakarya Boks İl Temsilcisi Vahit Kocayaz, madalya ve kupalarını takdim etti.

Boks Bölge Antrenörü Yüksel Turhan, "Spor adına her türlü desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Gencer İlhan’a ve Spor Şube Müdürü Hazan Kadir Kardaş'a teşekkür ederim" dedi.

 

Editör: TE Bilişim