Yeşil Mavili ekibe galibiyeti getiren gol 25. Dakikada Yalovaspor’un yıllardır formasını giyen Cemal’den geldi.

Ligin ilk maçında güçlü rakibine 3-2’lik skorla boyun eğen Esenköyspor evinde oynadığı maçı 1- kazanarak rövanşı almış oldu.

Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyundaki etkisini arttıran ev sahibi takım Esenköyspor’un 15. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Ali Çukadar’ın Yalovaspor ceza sahası içine gönderdiği topu iyi takip eden Kral lakaplı Cemal Abdullah Gürses, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve plase bir vuruşla meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturarak durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Esenköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, konuk ekip Yalovaspor ikinci yarıda inanılmaz goller kaçırdı ve zorlu 90 dakika Esenköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yeşil-Kırmızılılar ligin 17. haftasını puansız kapatmasına rağmen 40 puanla zirvedeki yerini korudu ve liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk mücadelesi veren ve zirveyi amansız takibini sürdüren Çiftlikköy Belediyespor, Yalovaspor’un puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatarak puan farkını 3’e indirdi.

 

 

Editör: TE Bilişim