Çiftlikköy’ün sultanları bu sezon Bölgesel Voleybol Liginde mücadele edecek Bandırma Beşiktaşlılar Bayan Voleybol takımı ile karşı karşıya geldi. 

Bandırma’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Bandırma Beşiktaşlılar Bayan Voleybol takımı 15-25, 25-23, 25-12, 22-25 ve 25-23’lük setlerle 3-2 kazanmayı başardı.

İlk set uzun ralliler ve karşılıklı sayılarla başladı. İlk teknik molaya konuk ekip 7 – 8 önde girdi. Mola dönüşü rakibinin manşet hatalarını iyi değerlendiren Yalovalı kızlar arayı açmaya başladı. Sadece Lâçin ile direnmeye çalışan Beşiktaşlı kızlar hatalara devam edince seti temsilcimiz Çiftlikköy Belediyesi 25-15 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete Beşiktaşlı kızlar daha derli toplu başladılar. Aslı’nın servisleri ve Alara’nın smaçlarıyla ikinci teknik molaya 16 – 15 önde girdiler. Seda’nın oyuna girmesiyle çekişmeli geçen seti ev sahibi kızlar 25-23 kazanırken setlerde durumu 1-1’e getirdiler.

Üçüncü sete Handenaz’ın sert servisleri ile başlayan siyah beyazlı kızlar setin hemen başında farkı açtılar. İlk 2 sette yapamadıkları geri alan savunmasını İlkay ile yapmaya başlayınca set çok kolay geldi ve dişi kartallar 3. seti 25-12 kazarak setlerde durumu 2-1 yaptılar.

Dördüncü set yine hataları beraberinde getirdi. Savunmayı gevşeten kızlar hücumda başarılı olsalar dahi setin sonunu iyi oynayan Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımı 4. seti 3 sayı farkla 25-22 kazandı ve setlerde durumu 2-2’ye getirerek maçı tie-break setine uzattılar.

Son set karşılıklı anlaşarak 25 sayı üzerinden oynandı. Bu set baştan sona çekişme içinde geçti. Hazırlık maçı olmasına karşın iki takımda kazanmak için her şeylerini parkelere yansıttılar. Seti 25 – 23 kazanan ev sahibi takım maçı da 3-2 kazanmış oldu.


Salon: Bandırma Spor Salonu

Bandırma Beşiktaşlılar GSK: Handenaz***,  Alara***, Laçin***, Aslı***, Ceren*** Çisem***, (Selin***, Selin Erdemir***, Seda***, Filiz***, Sena***, Pınar***, Yaren***, Banu***, Merve***, İlkay***)
Çiftlikköy Belediyesi: Tuğba***, Çağla***, Betül***, Cemre***, Sultan***, Gülsüm*** (Canan***, Zehra***, Sinem***, Melis***, Su***, Şevval***)

Setler: 1. set 15-25 (Çiftlikköy Bld.), 2. set 25-23 (Beşiktaşlılar GSK), 3. set 25-12 (Beşiktaşlılar GSK), 4. set 25-22 (Çiftlikköy Bld.), 5. set 25-23 (Beşiktaşlılar GSK)

Editör: TE Bilişim