Son şampiyonu evinde devirerek ligde kalmayı garantileyen Sarı-Siyahlıların gollerine Necati, Hasan ve Ufuk imzasını atarken, Esenköyspor’un tek sayısı Şahin’den geldi.

Adnan Kaptan Tesislerinde oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken, ilerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Çınarcık Belediyespor’un 10. dakikada geliştirdiği atakta Necati attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak ev sahibi takım Esenköyspor kalesinde gördüğü golden sonra toparlanarak oyuna ortak oldu ve 17. dakikada geliştirdiği atakta Şahin’in attığı golle skoru 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünden sonra Çınarcık Belediyespor yeniden oyuna ağırlığını koydu ve öne geçmek için Esenköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 22. dakikasında gelişen Sarı-Siyahlı konuk ekibin atağında Hasan attığı golle skoru 2-1’e taşıyan isim oldu.

Golden sonra avantajı elinde bulunduran Çınarcık Belediyespor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 35. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında bu kez Ufuk sahneye çıktı ve takımını 3-1 öne geçiren golü kaydederek hem ilk yarının, hem de maçın skorunu belirledi.

Sarı-Siyahlı konuk ekip Necati, Hasan ve Ufuk’un attığı gollerle galibiyete uzanırken, puanını 22’ye yükseltti ve bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Editör: TE Bilişim